Handelsbetingelser

Generelt

De angivne vilkår gælder for alt salg fra Milltek.dk, så længe der skriftligt ikke er aftalt andet de to parter imellem.

Juridiske Oplysninger:

Milltek.dk
Streetpoint ApS
CVR: DK44139332
Bødkervej 14
DK-4300 Holbæk
Tlf: +45 93 907 907
Mail: salg@streetpoint.dk

Priser

Alle priser på milltek.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne.

På milltek.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Levering

Alle ordrer, bliver pålagt et fragtgebyr på 350 DKK inkl. Moms

Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne.

Vi sender vores varer med UPS & GLS. På alle varer i webshoppen kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme indenfor 4-10 arbejdsdage).

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer der er i restordre. Milltek.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Betalingsvilkår

Milltek.dk modtager betaling i danske kroner (DKK) via online betaling med Dankort, VISA, MasterCard og JBC. Alle priser på milltek.dk er angivet inklusiv moms.

Beløbet bliver trukket fra kundens kort når pakken afsendes direkte fra leverandørlager til kunden via UPS, eller når varen afsendes fra Milltek.dk i Holbæk via GLS.

Bestilling

For at foretage et køb på Milltek.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte

Ved reklamation eller fejllevering

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du kontakter os pr. mail, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Milltek.dk skal kontaktes inden vare sendes retur.

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdager manglen, til du klager. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Returnering/Fortrydelse

Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Milltek.dk. Du skal blot sørge for at varen er forsvarligt indpakket og afleveret til Postdanmark, anden fragtmand, eller til os senest 14 dage efter modtagelsen. Du betaler selv fragten.

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Ved returnering af varen betaler kunde selv fragtomkostninger forbundet med dette. Nægtet modtagelse af pakke betragtes som brug af returret.

Special bestilte vare tages IKKE retur

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

Håndtering af personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med Milltek.dk via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Milltek.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes med mindre andet ønskes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Ejer Patrick Engstrøm Larsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til Milltek.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Milltek.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne.

Dataansvarlig er Milltek.dk

Som registreret hos Milltek.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Milltek.dk via e-mail: salg@streetpoint.dk

Læs mere om vores komplette persondatapolitik